LDR 03700cam#a2200349#i#4500
001 3683200180605
003 CHORZ WSB
005 20210612100030.3
008 210221s########pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788365621726
040 %a CHORZ WSB %c CHORZ WSB %e PNN %d CHORZ WSB
041 0 # %a pol
090 1 %2 CHORZ WSB %a 10.A
100 1 %a Lisiński, Marek %e Redaktor
245 0 0 %a Wyzwania dla współczesnego zarządzania i jakości z perspektywy młodych naukowców / %c Marek Lisiński, Joanna Dzieńdziora, Magdalena Wróbel.
260 # %a Dąbrowa Górnicza: %b Wydawnictwo Naukowe Akademii WSB, %c 2020.
300 %a 332 strony: %c 24 cm.
520 8 %a Część 1
Krzemińska E. – Zarządzanie instytucjami publicznymi i organizacjami NON-PROFIT
Modele zarządzania publicznego w świetle nowych wyzwań
Graziadei-Darmas J. – Profesjonalizacja i problem ekonomizacji trzeciego sektora w Polsce
Szoplik P. – Ocena projektów informatycznych w administracji publicznej
Sobik B. – Realizacja zadań publicznych na płaszczyźnie partnerstwa publiczno-prywatnego w oparciu o przyjęty model zarządzania strefą płatnego parkowania
Zawada M. – Planowanie niekomercyjnych projektów w sektorze ochrony zdrowia
Stalmach G. – Wpływ współczesnego zarządzania na jakość pracy szkoły jako instytucji społecznej
520 8 %a Część 2
Dziadek K. – Zarządzanie zasobami ludzkimi we współczesnych organizacjach. Intermentoring jako metoda zarządzania różnorodnością pokoleniową
Kryska A. – Coaching jako narzędzie rozwoju kompetencji odpornych na zakłócenia otoczenia organizacji
Kałwa-Rojczyk A. – Zaufanie pracodawcy do pracownika a nieuczciwość pracownika podczas zwonień lekarskich
Szwarc E., Bocewicz G. – Metoda planowania pracowniczych struktur kompetencji odpornych na zakłócenia otoczenia organizacji
Domagała A., Szelma M. – Organizacja miejsca pracy w koncepcji World Class Manufacturing
Gruba R. – Przywództwo w placówce oświatowej
520 8 %a Część 3
Gołąb-Kobylińska I. – Zarzadzanie wiedzą i informacją na przykładach. Nadmiarowość gromadzonej informacji źródłem sankcji finansowych
Szkudlarek E. – Sztuczna inteligencja jako narzędzie zarządzania wizerunkiem pracodawcy
Nowak-Nova D. – Wpływ systemów kognitywnych na sukces ekonomiczny przedsiębiorstw
Michalik I. – Wymiary dzielenia się wiedzą w instytucjach edukacyjnych
Pieńkosz-Pacia A. – Szkoły jako organizacje niewykorzystanego potencjału zarządzania wiedzą
Chałupczak M. – Zarządzanie jakością kształcenia na przykładzie przedszkola
Krasińska M. – Zarządzanie danymi osobowymi w placówkach medycznych
520 8 %a Część 4
Juchniewicz J. – Studia krytyczne w naukach o zarządzaniu i jakości. Rozwój przedsiębiorstw rodzinnych w kontekście społecznej odpowiedzialności biznesu
Trela A. – Rola społecznej odpowiedzialności biznesu w osiąganiu przewagi konkurencyjnej podmiotów leczniczych
Sulyma A. Zrównoważona konsumpcja jako wyzwanie dla polskiego rynku żywności
Buczek J., Ziętara H. – Foodsharing jako ogniwo ekonomii współdzielenia
650 9 %a Zarządzanie
650 9 %a Jakość
650 9 %a Zarządzanie instytucją publiczną
650 9 %a Zarządzanie zasobami ludzkimi
650 9 %a Zarządzanie wiedzą
650 9 %a Zarządzanie informacjami
700 1 # %a Dzieńdziora, Joanna %e Redaktor
700 1 # %a Wróbel, Magdalena %e Redaktor
856 4 # %u https://prolib.chorzow.wsb.pl/site/recorddetail/3683200180605 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-65621-72-6
999 %b pwegrzyn (21/02/2021) %d pwegrzyn (21/02/2021) %c pwegrzyn (12/06/2021 ; 000, 040, 520+)
Część 1
Krzemińska E. – Zarządzanie instytucjami publicznymi i organizacjami NON-PROFIT
Modele zarządzania publicznego w świetle nowych wyzwań
Graziadei-Darmas J. – Profesjonalizacja i problem ekonomizacji trzeciego sektora w Polsce
Szoplik P. – Ocena projektów informatycznych w administracji publicznej
Sobik B. – Realizacja zadań publicznych na płaszczyźnie partnerstwa publiczno-prywatnego w oparciu o przyjęty model zarządzania strefą płatnego parkowania
Zawada M. – Planowanie niekomercyjnych projektów w sektorze ochrony zdrowia
Stalmach G. – Wpływ współczesnego zarządzania na jakość pracy szkoły jako instytucji społecznej
Część 2
Dziadek K. – Zarządzanie zasobami ludzkimi we współczesnych organizacjach. Intermentoring jako metoda zarządzania różnorodnością pokoleniową
Kryska A. – Coaching jako narzędzie rozwoju kompetencji odpornych na zakłócenia otoczenia organizacji
Kałwa-Rojczyk A. – Zaufanie pracodawcy do pracownika a nieuczciwość pracownika podczas zwonień lekarskich
Szwarc E., Bocewicz G. – Metoda planowania pracowniczych struktur kompetencji odpornych na zakłócenia otoczenia organizacji
Domagała A., Szelma M. – Organizacja miejsca pracy w koncepcji World Class Manufacturing
Gruba R. – Przywództwo w placówce oświatowej
Część 3
Gołąb-Kobylińska I. – Zarzadzanie wiedzą i informacją na przykładach. Nadmiarowość gromadzonej informacji źródłem sankcji finansowych
Szkudlarek E. – Sztuczna inteligencja jako narzędzie zarządzania wizerunkiem pracodawcy
Nowak-Nova D. – Wpływ systemów kognitywnych na sukces ekonomiczny przedsiębiorstw
Michalik I. – Wymiary dzielenia się wiedzą w instytucjach edukacyjnych
Pieńkosz-Pacia A. – Szkoły jako organizacje niewykorzystanego potencjału zarządzania wiedzą
Chałupczak M. – Zarządzanie jakością kształcenia na przykładzie przedszkola
Krasińska M. – Zarządzanie danymi osobowymi w placówkach medycznych
Część 4
Juchniewicz J. – Studia krytyczne w naukach o zarządzaniu i jakości. Rozwój przedsiębiorstw rodzinnych w kontekście społecznej odpowiedzialności biznesu
Trela A. – Rola społecznej odpowiedzialności biznesu w osiąganiu przewagi konkurencyjnej podmiotów leczniczych
Sulyma A. Zrównoważona konsumpcja jako wyzwanie dla polskiego rynku żywności
Buczek J., Ziętara H. – Foodsharing jako ogniwo ekonomii współdzielenia
Informacja
Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów - zaloguj się!
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
W koszyku znajdują się zamówienia
W koszyku znajdują się zamówienia do wysłania. Czy chcesz wysłać je do realizacji?