LDR 01710nam#a2200313#i#4500
001 3683200180089
003 CHORZ WSB
005 20210112094124.0
008 210112s########pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788301194079
040 %a CHORZ WSB %c CHORZ WSB %e PNN
041 0 # %a pol
090 1 %2 CHORZ WSB %a 22.0
100 1 %a Lewicki, Piotr P. %e Redaktor
245 0 0 %a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego / %c redakcja naukowa Piotr P. Lewicki.
250 %a Wydanie IV - dodruk 1.
260 # %a Warszawa: %b Wydawnictwo WNT, %c 2017.
300 %a 467, [1] strona: %b ilustracje; %c 24 cm.
520 8 %a CZĘŚĆ I. WPROWADZENIE
1. Procesy podstawowe w technologii żywności
520 8 %a CZĘŚĆ II. PROCESY MECHANICZNE
2. Rozdrabnianie ciał stałych
3. Przesiewanie i sortowanie
4.Przepływ płynów
5. Formowanie i ekstrudowanie
6. Ruch ciał stałych i cieczy w płynach
7. Fluidyzacja i transport pneumatyczny
8. Mechaniczne rozdzielanie układów niejednorodnych
9. Rozdrabnianie cieczy
10. Mieszanie i aglomeracja
520 8 %a CZĘŚĆ III. PRZENOSZENIE CIEPŁA
11. Ruch ciepła
12. Ogrzewanie i chłodzenie
13. Odparowywanie
14. Zamrażanie żywności
520 8 %a CZĘŚĆ IV. PRZENOSZENIE MASY
15. Ruch masy
16. Suszenie
17. Ekstrakcja
18. Krystalizacja i rozpuszczanie
19. Destylacja i rektyfikacja
20. Procesy membranowe
650 9 %a Inżynieria procesowa
650 9 %a Przemysł spożywczy
650 9 %a Technologia żywności
650 9 %a Procesy mechaniczne
856 4 # %u https://prolib.chorzow.wsb.pl/site/recorddetail/3683200180089 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-01-19407-9
999 %b pwegrzyn (12/01/2021) %d pwegrzyn (12/01/2021)
CZĘŚĆ I. WPROWADZENIE
1. Procesy podstawowe w technologii żywności
CZĘŚĆ II. PROCESY MECHANICZNE
2. Rozdrabnianie ciał stałych
3. Przesiewanie i sortowanie
4.Przepływ płynów
5. Formowanie i ekstrudowanie
6. Ruch ciał stałych i cieczy w płynach
7. Fluidyzacja i transport pneumatyczny
8. Mechaniczne rozdzielanie układów niejednorodnych
9. Rozdrabnianie cieczy
10. Mieszanie i aglomeracja
CZĘŚĆ III. PRZENOSZENIE CIEPŁA
11. Ruch ciepła
12. Ogrzewanie i chłodzenie
13. Odparowywanie
14. Zamrażanie żywności
CZĘŚĆ IV. PRZENOSZENIE MASY
15. Ruch masy
16. Suszenie
17. Ekstrakcja
18. Krystalizacja i rozpuszczanie
19. Destylacja i rektyfikacja
20. Procesy membranowe
Informacja
Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów - zaloguj się!
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
W koszyku znajdują się zamówienia
W koszyku znajdują się zamówienia do wysłania. Czy chcesz wysłać je do realizacji?