Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

Tytuł pełny :
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego / redakcja naukowa Piotr P. Lewicki
Autorzy :
Lewicki, Piotr P
Wydawca :
Warszawa: Wydawnictwo WNT
Wydanie :
Wydanie IV - dodruk 1
Rok wydania :
2017
Opis fizyczny :
467, [1] strona: ilustracje; 24 cm
ISBN :
9788301194079
Temat :
Inżynieria procesowa
Przemysł spożywczy
Technologia żywności
Procesy mechaniczne
Książka
LDR     01710nam#a2200313#i#4500
001     3683200180089
003     CHORZ WSB
005     20210112094124.0
008     210112s########pl#||||g#||||||||#||pol#d
020     %a 9788301194079
040     %a CHORZ WSB %c CHORZ WSB %e PNN
041 0 # %a pol
090 1   %2 CHORZ WSB %a 22.0
100 1   %a Lewicki, Piotr P. %e Redaktor
245 0 0 %a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego / %c redakcja naukowa Piotr P. Lewicki.
250     %a Wydanie IV - dodruk 1.
260 #   %a Warszawa: %b Wydawnictwo WNT, %c 2017.
300     %a 467, [1] strona: %b ilustracje; %c 24 cm.
520 8   %a CZĘŚĆ I. WPROWADZENIE
1. Procesy podstawowe w technologii żywności
520 8   %a CZĘŚĆ II. PROCESY MECHANICZNE
2. Rozdrabnianie ciał stałych
3. Przesiewanie i sortowanie
4.Przepływ płynów
5. Formowanie i ekstrudowanie
6. Ruch ciał stałych i cieczy w płynach
7. Fluidyzacja i transport pneumatyczny
8. Mechaniczne rozdzielanie układów niejednorodnych
9. Rozdrabnianie cieczy
10. Mieszanie i aglomeracja
520 8   %a CZĘŚĆ III. PRZENOSZENIE CIEPŁA
11. Ruch ciepła
12. Ogrzewanie i chłodzenie 
13. Odparowywanie
14. Zamrażanie żywności
520 8   %a CZĘŚĆ IV. PRZENOSZENIE MASY
15. Ruch masy
16. Suszenie
17. Ekstrakcja
18. Krystalizacja i rozpuszczanie
19. Destylacja i rektyfikacja
20. Procesy membranowe
650   9 %a Inżynieria procesowa
650   9 %a Przemysł spożywczy
650   9 %a Technologia żywności
650   9 %a Procesy mechaniczne
856 4 # %u https://prolib.chorzow.wsb.pl/site/recorddetail/3683200180089 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-01-19407-9
999     %b pwegrzyn (12/01/2021) %d pwegrzyn (12/01/2021) 

CZĘŚĆ I. WPROWADZENIE
1. Procesy podstawowe w technologii żywności

CZĘŚĆ II. PROCESY MECHANICZNE
2. Rozdrabnianie ciał stałych
3. Przesiewanie i sortowanie
4.Przepływ płynów
5. Formowanie i ekstrudowanie
6. Ruch ciał stałych i cieczy w płynach
7. Fluidyzacja i transport pneumatyczny
8. Mechaniczne rozdzielanie układów niejednorodnych
9. Rozdrabnianie cieczy
10. Mieszanie i aglomeracja

CZĘŚĆ III. PRZENOSZENIE CIEPŁA
11. Ruch ciepła
12. Ogrzewanie i chłodzenie
13. Odparowywanie
14. Zamrażanie żywności

CZĘŚĆ IV. PRZENOSZENIE MASY
15. Ruch masy
16. Suszenie
17. Ekstrakcja
18. Krystalizacja i rozpuszczanie
19. Destylacja i rektyfikacja
20. Procesy membranowe


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
Wypożyczalnia W 22.0
Nr inwentarza :
851 41951
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies