Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Rozwój nowego produktu : Metody i uwarunkowania

Tytuł pełny :
Rozwój nowego produktu : Metody i uwarunkowania
Autorzy :
Rutkowski, Ireneusz
Wydawca :
Warszawa Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
Rok wydania :
2007
Opis fizyczny :
308s. 24 cm
ISBN :
9788320816921
Temat :
Produkt
Rozwój produktu
Ryzyko
Firma
Konkurencja
Ochrona własności intelektualnej
RNP
Przedsiębiorstwa
Zarządzanie
Książka
LDR     00984nam#a2200301#i#4500
001     3683100156848
003     CHORZ WSB
005     20200702200408.6
008     140303s2007####pl#||||gr||||#00|#0#pol#d
020     %a 9788320816921
035     %a (CHO)48450
040     %a WSB_Cho %c WSB_Cho %e PNN
100 1   %a Rutkowski, Ireneusz
245 1 0 %a Rozwój nowego produktu %b : Metody i uwarunkowania
260 #   %a Warszawa %b Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne %c 2007
300     %a 308s. %c 24 cm
650   9 %a Produkt
650   9 %a Rozwój produktu
650   9 %a Ryzyko
650   9 %a Firma
650   9 %a Konkurencja
650   9 %a Ochrona własności intelektualnej
650   9 %a RNP
650   9 %a Przedsiębiorstwa
650   9 %a Zarządzanie
856 4 0 %u https://prolib.chorzow.wsb.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/wo_ropis.p?IDRek=3683100156848 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a 978-83-208-1692-1
999     %b prolib (08/06/2020) %y 2007 %c pwegrzyn (02/07/2020 ; 100) %c prolib (02/07/2020 ; 100) 


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
Wypożyczalnia W 11.0
Nr inwentarza :
851 21646
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Położenie :
Wypożyczalnia W 11.0
Nr inwentarza :
851 21956
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies