Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Bankowej we Wrocławiu : nr 1(33) rok 2013: Zarządzanie i turystyka - wybrane aspekty sektorowe, funkcjonalne i regionalne
Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Bankowej we Wrocławiu : nr 1(33) rok 2013: Zarządzanie i turystyka - wybrane aspekty sektorowe, funkcjonalne i regionalne / [red. naukowy Migoń Piotr, red. naukowa Łobos Krzysztof, red. naukowy Łobos Krzysztof]
1. BEDNARSKA-OLEJNICZAK Dorota: Marketing bankowy w kreowaniu wartości dla klienta
2. DEJNAKA Agnieszka: Promowanie działań cause marketingu w Internecie - ujęcie modelowe
3. NOGIEĆ Joanna: Działania społecznej odpowiedzialności biznesu skierowane do różnych grup odbiorców
4. WUDARZEWSKI Grzegorz: Wymiary i składniki klimatu organizacyjnego w świetle badań literaturowych
5. KOŚCIELSKI Paweł: Struktura i kultura organizacji jako źródła ryzyka wewnętrznego
6. DEJNAKA Agnieszka: Facebook jako obszar akcji społecznych firm i organizacji non-profit
7. JANCZYK-STRZAŁA Elżbieta: Wpływ organizacji i zadań działu finansowego na efektywność zarządzania szkołą wyższą
8. ANTONIJCZUK-KRZYŚKÓW Magdalena: Wykorzystanie
9. e-narzędzi w edukacji i gospodarce narodowej: ekspozycja problemu
10. OLEJNICZAK Jarosław: Rozbieżności między planowanymi a wykonywanymi dochodami gmin dolnośląskich w latach 2007-2009 - skala, przyczyny, możliwości niwelowania
11. MACALIK Joanna: Logotyp jako podstawowy element identyfikacji wizualnej miasta - wybrane problemy
12. SZLACHTA Aleksander: Prawne aspekty tworzenia rezerw strategicznych w Polsce
13. WINCEWICZ-BOSY Marta: Miejsce logistyki i łańcucha dostaw w zarządzaniu przedsiębiorstwem
14. SIARKA Paweł: Proces zarządzania ryzykiem stopy procentowej w księdze bankowej z wykorzystaniem metody luki
15. ZYGMUNT Justyna: Zakres przedmiotowy decyzji inwestycyjnych w spółkach giełdowych sektora lekkiego w Polsce
16. POPŁAWSKI Maciej: Napływ spółek z udziałem kapitału zagranicznego a najważniejsze wskaźniki makroekonomiczne we wschodnich regionach przygranicznych Polski 1999-2009
17. TUZ Arleta. SZMYTKIE Robert: Oferta agroturystyczna powiatu wieruszowskiego
18. FĄK Tadeusz, SKRZYPCZYK Teresa, KAIK-WOŹNIAK Anita: Analiza realizacji strategii w zakresie rekreacji i sportu we Wrocławiu - stan i uwarunkowania
19. ADAMSKA Magdalena, SZMYTKIE Robert: Modele wykorzystania turystycznego pałaców na ziemi kaliskiej
20. SZMYTKIE Robert: Atrakcyjność turystyczna wiejskich osiedli Wrocławia
LDR 03604nam#a2200409#i#4500
001 3683100153616
003 CHORZ WSB
005 20200629202653.4
008 140303s2013####pl#||||gr||||#00|#0#pol#d
035 %a (CHO)57888
040 %a WSB_Cho %c WSB_Cho %e PNN
100 1 %a Migoń, Piotr
245 1 0 %a Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Bankowej we Wrocławiu %b : nr 1(33) rok 2013: Zarządzanie i turystyka - wybrane aspekty sektorowe, funkcjonalne i regionalne / %c [red. naukowy Migoń Piotr, red. naukowa Łobos Krzysztof, red. naukowy Łobos Krzysztof]
260 # %a Wrocław %b Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bankowej %c 2013
300 %a 316 s. : tab. %c 24 cm
490 1 %x 1643-7772
500 %a 1. BEDNARSKA-OLEJNICZAK Dorota: Marketing bankowy w kreowaniu wartości dla klienta
2. DEJNAKA Agnieszka: Promowanie działań cause marketingu w Internecie - ujęcie modelowe
3. NOGIEĆ Joanna: Działania społecznej odpowiedzialności biznesu skierowane do różnych grup odbiorców
4. WUDARZEWSKI Grzegorz: Wymiary i składniki klimatu organizacyjnego w świetle badań literaturowych
5. KOŚCIELSKI Paweł: Struktura i kultura organizacji jako źródła ryzyka wewnętrznego
6. DEJNAKA Agnieszka: Facebook jako obszar akcji społecznych firm i organizacji non-profit
7. JANCZYK-STRZAŁA Elżbieta: Wpływ organizacji i zadań działu finansowego na efektywność zarządzania szkołą wyższą
8. ANTONIJCZUK-KRZYŚKÓW Magdalena: Wykorzystanie
9. e-narzędzi w edukacji i gospodarce narodowej: ekspozycja problemu
10. OLEJNICZAK Jarosław: Rozbieżności między planowanymi a wykonywanymi dochodami gmin dolnośląskich w latach 2007-2009 - skala, przyczyny, możliwości niwelowania
11. MACALIK Joanna: Logotyp jako podstawowy element identyfikacji wizualnej miasta - wybrane problemy
12. SZLACHTA Aleksander: Prawne aspekty tworzenia rezerw strategicznych w Polsce
13. WINCEWICZ-BOSY Marta: Miejsce logistyki i łańcucha dostaw w zarządzaniu przedsiębiorstwem
14. SIARKA Paweł: Proces zarządzania ryzykiem stopy procentowej w księdze bankowej z wykorzystaniem metody luki
15. ZYGMUNT Justyna: Zakres przedmiotowy decyzji inwestycyjnych w spółkach giełdowych sektora lekkiego w Polsce
16. POPŁAWSKI Maciej: Napływ spółek z udziałem kapitału zagranicznego a najważniejsze wskaźniki makroekonomiczne we wschodnich regionach przygranicznych Polski 1999-2009
17. TUZ Arleta. SZMYTKIE Robert: Oferta agroturystyczna powiatu wieruszowskiego
18. FĄK Tadeusz, SKRZYPCZYK Teresa, KAIK-WOŹNIAK Anita: Analiza realizacji strategii w zakresie rekreacji i sportu we Wrocławiu - stan i uwarunkowania
19. ADAMSKA Magdalena, SZMYTKIE Robert: Modele wykorzystania turystycznego pałaców na ziemi kaliskiej
20. SZMYTKIE Robert: Atrakcyjność turystyczna wiejskich osiedli Wrocławia
650 9 %a Marketing bankowy
650 9 %a Cause marketing
650 9 %a Społeczna odpowiedzialność biznesu
650 9 %a Klimat organizacyjny
650 9 %a Facebook
650 9 %a Zarządzanie szkołą wyższą
650 9 %a Logotyp
650 9 %a Wizerunek miasta
650 9 %a Rezerwy strategiczne
650 9 %a Logistyka w zarządzaniu przedsiębiorstwem
650 9 %a Kapitał zagraniczny
650 9 %a Agroturystyka
650 9 %a Wrocław
650 9 %a Dochód gminy
650 9 %a Ryzyko stopy procentowej
650 9 %a Sport i rekreacja w strategii miasta
700 1 %a Łobos, Krzysztof
830 0 %x 1643-7772
856 4 0 %u https://prolib.chorzow.wsb.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/wo_ropis.p?IDRek=3683100153616 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
999 %b prolib (08/06/2020) %y 2013
Informacja
Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów - zaloguj się!
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
W koszyku znajdują się zamówienia
W koszyku znajdują się zamówienia do wysłania. Czy chcesz wysłać je do realizacji?