Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Marketing smaku : jak promować produkty regionalne, usługi gastronomiczne oraz organizować wydarzenia kulinarne

LDR     02474nam#a2200817#i#4500
001     3683100152373
003     CHORZ WSB
005     20200629200406.8
008     170817s2017####xxu|||||#||||#00|#0#eng#d
020     %a 9788365625601
035     %a (CHO)81560
040     %a WSB_CHO %b pol %c WSB_CHO %e PNN
041 1 # %a pol %h ita
100 1   %a Scarso, Slawka G.
245 1 0 %a Marketing smaku : %b jak promować produkty regionalne, usługi gastronomiczne oraz organizować wydarzenia kulinarne / %c Slawka G. Scarso i Luciana Squadrilli ; [tł. z j. włos. Grzegorz Niedźwiedź].
260 #   %a Wrocław : %b Esteri - Edra Urban & Partner, %c cop. 2017.
300     %a 311 s. : %b il. ; %c 19x23 cm.
504     %a Bibliogr. s. 310-311.
650   9 %a Komunikacja
650   9 %a Public relations
650   9 %a Marketing
650   9 %a Promocja
650   9 %a Produkty regionalne
650   9 %a Usługi gastronomiczne
650   9 %a Wydarzenia kulinarne
650   9 %a Organizacja wydarzeń
650   9 %a Organizacja imprez
650   9 %a Produkty żywnościowe
650   9 %a Produkty spożywcze
650   9 %a Strategia produktu
650   9 %a Cykl życia produktu
650   9 %a Strategie cenowe
650   9 %a Strategia dystrybucji
650   9 %a Sprzedaż
650   9 %a E-commerce
650   9 %a Strategia promocji
650   9 %a Strategia komunikacji
650   9 %a Reklama
650   9 %a Materiały promocyjne
650   9 %a Targi
650   9 %a Zielony marketing
650   9 %a Przemysł spożywczy
650   9 %a Turystyka
650   9 %a Gastronomia kulinarna
650   9 %a Cena
650   9 %a Dystrybucja
650   9 %a Promocja
650   9 %a Service encounter
650   9 %a Gastronomia
650   9 %a Decision making unit
650   9 %a Marketing mix
650   9 %a CRM
650   9 %a Menu
650   9 %a Marketing internetowy
650   9 %a Blog
650   9 %a Digital PR
650   9 %a Media społecznościowe
650   9 %a Facebook
650   9 %a Twitter
650   9 %a Instagram
650   9 %a YouTube
650   9 %a Zarządzanie kryzysowe
650   9 %a Reputacja w sieci
650   9 %a Event
650   9 %a Event kulinarny
650   9 %a Social media marketing
700 1   %a Squadrilli, Luciana.
700 1   %a Niedźwiedź, Grzegorz.
856 4 0 %u https://prolib.chorzow.wsb.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/wo_ropis.p?IDRek=3683100152373 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a 978-83-65625-60-1
999     %b prolib (08/06/2020) %y 2017 


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
Wypożyczalnia W 15.C
Nr inwentarza :
851 37801
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies