1. Wstęp CZĘŚĆ I. ROZWAŻANIA NA TEMAT UTALENTOWANYCH OSÓB Kto definiuje talent? Menedżerska definicja talentu Podstawowe oczekiwanie Oczekiwania zdolnych pracowników Podstawowe napięcie CZĘŚĆ II. TEORIA ZARZĄDZANIA UTALENTOWANYMI PRACOWNIKAMI Wstęp Zwracanie uwagi utalentowanego pracownika Inspirowanie utalentowanego pracownika Tak, ty! CZĘŚĆ III. PRAKTYKA ZARZĄDZANIA UTALENTOWANYMI PRACOWNIKAMI Klasyczne problemy Natura wyzwania Co to jest praktyczna rada? Dostrzeganie tego, co się dzieje Zrozumienie, czego oczekuje każda strona Skuteczne działanie CZĘŚĆ IV. ZARZĄDZANIE UTALENTOWANYMI PRACOWNIKAMI W DZIAŁANIU Plan działania Podsumowanie PREQUEL (DLA ZAINTERESOWANYCH)
LDR 01570nam#a2200253#i#4500
001 3683100150794
003 CHORZ WSB
005 20200609000850.7
008 140303s2010####pl#||||gr||||#00|#0#pol#d
020 %a 9788326406294
035 %a (CHO)55173
040 %a WSB_Cho %c WSB_Cho %e PNN
100 1 %a Robertson, Alan
245 1 0 %a Zarządzanie talentami %b : wykorzystaj możliwości najzdolniejszych pracowników / %c [Abbey Graham]
260 # %a Warszawa %b Wolters Kluwer Polska %c 2010
300 %a 241 s. : rys. %c 21 cm
500 %a 1. Wstęp CZĘŚĆ I. ROZWAŻANIA NA TEMAT UTALENTOWANYCH OSÓB Kto definiuje talent? Menedżerska definicja talentu Podstawowe oczekiwanie Oczekiwania zdolnych pracowników Podstawowe napięcie CZĘŚĆ II. TEORIA ZARZĄDZANIA UTALENTOWANYMI PRACOWNIKAMI Wstęp Zwracanie uwagi utalentowanego pracownika Inspirowanie utalentowanego pracownika Tak, ty! CZĘŚĆ III. PRAKTYKA ZARZĄDZANIA UTALENTOWANYMI PRACOWNIKAMI Klasyczne problemy Natura wyzwania Co to jest praktyczna rada? Dostrzeganie tego, co się dzieje Zrozumienie, czego oczekuje każda strona Skuteczne działanie CZĘŚĆ IV. ZARZĄDZANIE UTALENTOWANYMI PRACOWNIKAMI W DZIAŁANIU Plan działania Podsumowanie PREQUEL (DLA ZAINTERESOWANYCH)
650 9 %a Zarządzanie talentami
650 9 %a Pracownicy
650 9 %a Zarządzanie zasobami ludzkimi
700 1 %a Abbey, Graham
856 4 0 %u https://prolib.chorzow.wsb.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/wo_ropis.p?IDRek=3683100150794 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-264-0629-4
999 %b prolib (08/06/2020) %y 2010
Informacja
Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów - zaloguj się!
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
W koszyku znajdują się zamówienia
W koszyku znajdują się zamówienia do wysłania. Czy chcesz wysłać je do realizacji?