Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

10 zasad budowania trwałych relacji z klientem

Tytuł pełny :
10 zasad budowania trwałych relacji z klientem / Ivan Bures, Pavel Rehulka
Autorzy :
Bureś, Ivan
Rehulka, Pavel
Wydawca :
Gliwice: Wydawnictwo Helion
Rok wydania :
2007
Opis fizyczny :
203, [4] strony: 21 cm
ISBN :
8324600027
9788324600021
Temat :
Sprzedaż
CRM
Konkurencja
Komunikacja z klientem
Książka
LDR     01056cam#a2200289#i#4500
001     3683100148459
003     CHORZ WSB
005     20230531111617.0
008     140303s2007####pl#||||gr||||#00|#0#pol#d
020     %a 8324600027
020     %a 9788324600021
035     %a (CHO)44857
040     %a WSB_Cho %c WSB_Cho %e PNN %d CHORZ WSB
090 1   %2 CHORZ WSB %a 11.0
100 1   %a Bureś, Ivan
245 1 0 %a 10 zasad budowania trwałych relacji z klientem / %c Ivan Bures, Pavel Rehulka.
260 #   %a Gliwice: %b Wydawnictwo Helion, %c 2007.
300     %a 203, [4] strony: %c 21 cm.
650   9 %a Sprzedaż
650   9 %a CRM
650   9 %a Konkurencja
650   9 %a Komunikacja z klientem
700 1   %a Rehulka, Pavel
856 4 0 %u https://prolib.chorzow.wsb.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/wo_ropis.p?IDRek=3683100148459 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a 83-246-0002-7
920     %a 978-83-246-0002-1
999     %b prolib (08/06/2020) %y 2007 %c pwegrzyn (31/05/2023 ; 000, 040, 090+, 245, 260, 300, 650-, 650+) %d pwegrzyn (31/05/2023) %c pwegrzyn (31/05/2023 ; 100-, 100+) 


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
Wypożyczalnia W 11.0
Nr inwentarza :
851 17829
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies