Tytuł pełny : Gospodarka turystyczna / [red. naukowy Panasiuk Aleksander] Autorzy : Panasiuk, Aleksander Wydawca : Warszawa Wydawnictwo Naukowe PWN Rok wydania : 2008 Opis fizyczny : 281 s. : rys., tab. 24 cm ISBN : 9788301156381 Uwagi : 1. WSTĘP
2. MEYER Beata, PANASIUK Aleksander: Teoretyczne podstawy gospodarki turystycznej PANASIUK Aleksander, LEWANDOWSKA Agnieszka, SZOSTAK
3. Daniel: Podstawy jakości w gospodarce turystycznej
4. MILEWSKI Dawid: Przewozy turystyczne
5. SZOSTAK Daniel: Hotelarstwo i gastronomia
6. MILEWSKI Dawid: Biura podróży
7. MEYER Beata: Pozostałe formy obsługi ruchu turystycznego
8. PAWLICZ Adam, SZOSTAK Daniel: Lokalna i regionalna gospodarka turystyczna TOKARZ Anna, LEWANDOWSKA Agnieszka, SIDORKIEWICZ
9. Marta, GRADZIŃSKA Anna, MAŃKOWSKI Tomasz: Produkt turystyczny wybranych form turystyki Temat : Gospodarka turystyczna Jakość w turystyce Przewozy turystyczne Hotelarstwo Gastronomia Obsługa ruchu turystycznego Produkt turystyczny Biuro podróży Książka
Kopiuj opis formalny do schowka
LDR 01579nam#a2200301#i#4500
001 3683100146816
003 CHORZ WSB
005 20200609000800.1
008 140303s2008####pl#||||gr||||#00|#0#pol#d
020 %a 9788301156381
035 %a (CHO)52766
040 %a WSB_Cho %c WSB_Cho %e PNN
100 1 %a Panasiuk, Aleksander
245 1 0 %a Gospodarka turystyczna / %c [red. naukowy Panasiuk Aleksander]
260 # %a Warszawa %b Wydawnictwo Naukowe PWN %c 2008
300 %a 281 s. : rys., tab. %c 24 cm
500 %a 1. WSTĘP
2. MEYER Beata, PANASIUK Aleksander: Teoretyczne podstawy gospodarki turystycznej PANASIUK Aleksander, LEWANDOWSKA Agnieszka, SZOSTAK
3. Daniel: Podstawy jakości w gospodarce turystycznej
4. MILEWSKI Dawid: Przewozy turystyczne
5. SZOSTAK Daniel: Hotelarstwo i gastronomia
6. MILEWSKI Dawid: Biura podróży
7. MEYER Beata: Pozostałe formy obsługi ruchu turystycznego
8. PAWLICZ Adam, SZOSTAK Daniel: Lokalna i regionalna gospodarka turystyczna TOKARZ Anna, LEWANDOWSKA Agnieszka, SIDORKIEWICZ
9. Marta, GRADZIŃSKA Anna, MAŃKOWSKI Tomasz: Produkt turystyczny wybranych form turystyki
650 9 %a Gospodarka turystyczna
650 9 %a Jakość w turystyce
650 9 %a Przewozy turystyczne
650 9 %a Hotelarstwo
650 9 %a Gastronomia
650 9 %a Obsługa ruchu turystycznego
650 9 %a Produkt turystyczny
650 9 %a Biuro podróży
856 4 0 %u https://prolib.chorzow.wsb.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/wo_ropis.p?IDRek=3683100146816 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-01-15638-1
999 %b prolib (08/06/2020) %y 2008