Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Principles of management for the hospitality industry

Tytuł pełny :
Principles of management for the hospitality industry
Autorzy :
Tesone, Dana
Wydawca :
Burlington Elsevier Butterworth-Heinemann
Rok wydania :
2010
Opis fizyczny :
IX, 405 s. : rys., tab. 25 cm
ISBN :
9781856177993
Uwagi :
1. Preface Part 1. Management Knowledge Managing Service Enterprises Management Practice, Evolution and Ethics Strategic Planning, Problem Solving and Decisions Systems, Development and Structures Part 2. Management Functions Productivity and Value-Added Management Practices Organizing Resources, Structure and Systems Human Resource Management and Influence Skills Managing Technology and Marketing Systems Management Control Functions Part 3. Strategic Applications Tactical Productivity Strategies Tactical Growth Strategies Tactical Turnaround Strategies Part 4. Leadership Applications Leadership Awareness Leadership Practice Organizational Behaviour and Leadership Development Part 5. Sustainability Sustainable Hospitality Marketing Management Develompent of a Sustainable Tourism Hospitality Human Resources Management Module
Temat :
Hospitality industry
Przemysł hotelarski
Management
Hospitality marketing
Marketing w hotelarstwie
HRM
Zarządzanie zasobami ludzkimi
Zarządzanie
Human Resources Management
Książka
LDR     01876nam#a2200325#i#4500
001     3683100146724
003     CHORZ WSB
005     20200609000759.9
008     140303s2010####pl#||||gr||||#00|#0#pol#d
020     %a 9781856177993
035     %a (CHO)54542
040     %a WSB_Cho %c WSB_Cho %e PNN
041 1 # %a eng %h eng
100 1   %a Tesone, Dana
245 1 0 %a Principles of management for the hospitality industry
260 #   %a Burlington %b Elsevier Butterworth-Heinemann %c 2010
300     %a IX, 405 s. : rys., tab. %c 25 cm
500     %a 1. Preface Part 1. Management Knowledge Managing Service Enterprises Management Practice, Evolution and Ethics Strategic Planning, Problem Solving and Decisions Systems, Development and Structures Part 2. Management Functions Productivity and Value-Added Management Practices Organizing Resources, Structure and Systems Human Resource Management and Influence Skills Managing Technology and Marketing Systems Management Control Functions Part 3. Strategic Applications Tactical Productivity Strategies Tactical Growth Strategies Tactical Turnaround Strategies Part 4. Leadership Applications Leadership Awareness Leadership Practice Organizational Behaviour and Leadership Development Part 5. Sustainability Sustainable Hospitality Marketing Management Develompent of a Sustainable Tourism Hospitality Human Resources Management Module
650   9 %a Hospitality industry
650   9 %a Przemysł hotelarski
650   9 %a Management
650   9 %a Hospitality marketing
650   9 %a Marketing w hotelarstwie
650   9 %a HRM
650   9 %a Zarządzanie zasobami ludzkimi
650   9 %a Zarządzanie
650   9 %a Human Resources Management
856 4 0 %u https://prolib.chorzow.wsb.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/wo_ropis.p?IDRek=3683100146724 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a 978-1-85617-799-3
999     %b prolib (08/06/2020) %y 2010 


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
Wypożyczalnia W A/15.C
Nr inwentarza :
851 29377
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies