Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Podstawy gastronomii

Tytuł pełny :
Podstawy gastronomii / Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak
Autorzy :
Milewska, Mariola
Prączko, Anna
Stasiak, Andrzej
Wydawca :
Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
Rok wydania :
2014
Opis fizyczny :
364 strony: ilustracje; 24 cm
ISBN :
9788320818611
Uwagi :
Bibliografia przy rozdziałach
Temat :
Gastronomia
Produkt gastronomiczny
Książka
LDR     01044cam#a2200289#i#4500
001     3683100145642
003     CHORZ WSB
005     20210203150253.5
008     131003s2014####xxu|||||#||||#00|#0#eng#d
020     %a 9788320818611
035     %a (CHO)73399
040     %a WSB_CHO %b pol %c WSB_CHO %e PNN %d CHORZ WSB
041 1 # %a pol %h pol
080 #   %a 64
090 1   %2 CHORZ WSB %a 15.C
100 1   %a Milewska, Mariola.
245 1 0 %a Podstawy gastronomii / %c Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.
260 #   %a Warszawa : %b Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, %c 2014.
300     %a 364 strony: %b ilustracje; %c 24 cm.
504     %a Bibliografia przy rozdziałach.
650   9 %a Gastronomia
650   9 %a Produkt gastronomiczny
700 1   %a Prączko, Anna.
700 1   %a Stasiak, Andrzej.
856 4 0 %u https://prolib.chorzow.wsb.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/wo_ropis.p?IDRek=3683100145642 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-208-1861-1
999     %b prolib (08/06/2020) %y 2014 %c pwegrzyn (03/02/2021 ; 000, 040, 090+, 300, 504, 920) 


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
Wypożyczalnia W 15.C
Nr inwentarza :
851 35972
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies