Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Kwartalnik Naukowy Uczelni Vistula : Vistula Scientific Quarterly

Tytuł pełny :
Kwartalnik Naukowy Uczelni Vistula : Vistula Scientific Quarterly / red. nacz. Jan Fazlagić
Autorzy :
Fazlagić, Jan
Wydawca :
Warszawa : Akademia Finansów i Biznesu Vistula
Rok wydania :
2015
Seria :
2084-4689 ; Kwartalnik Naukowy Uczelni Vistula, nr 2 (44)/2015 kwiecień-czerwiec
Zawartość serii :
Kwartalnik Naukowy Uczelni Vistula 2084-4689 ; nr 2 (44)/2015 kwiecień-czerwiec
Opis fizyczny :
116 s. : il. ; 24 cm
Uwagi :
Yilmaz R, Bulut F.M.: The Effect of Human Resources Management on Organisational Performance Jagiełło E.M.: Wartości w firmie jako źródło przewagi konkurencyjnej w niestabilnych czasach Dąbkowski A.: Innowacyjne metody w procesach wykupu przedsiębiorstw Chrzanowski A.R., Gałażewska I.: Relacje strategii informacyjnej i strategii biznesu w przedsiębiorstwie Bernat R.: Prawnik zagraniczny jako pełnomocnik na rozprawie w postępowaniu podatkowym Byszewska – Dawidek M.: Ekonomiczna sytuacja biur podróży na rynku polskim w latach 2006–2012 Aslan D.H, Celiktas O.K.: The Relationship of Turkey with Armenia Płaczek S.: Zastosowanie teorii systemów hierarchicznych do analizy sztucznych sieci neuronowych
Bibliografia przy rozdz
Temat :
Human Resources Management
HRM
Przewaga konkurencyjna
Wykup przedsiębiorstwa
Strategia informacyjna
Strategia biznesowa
Prawnik zagraniczny
Biuro podróży
Systemy hierarchiczne
Sztuczne sieci neuronowe
Książka
LDR     02099nam#a2200349#i#4500
001     3683100138693
003     CHORZ WSB
005     20200629201121.0
008     150223s2015####xxu|||||#||||#00|#0#eng#d
035     %a (CHO)76664
040     %a WSB_CHO %b pol %c WSB_CHO %e PNN
041 1 # %a pol %h pol
245 0 0 %a Kwartalnik Naukowy Uczelni Vistula : %b Vistula Scientific Quarterly / %c red. nacz. Jan Fazlagić.
260 #   %a Warszawa : %b Akademia Finansów i Biznesu Vistula, %c 2015.
300     %a 116 s. : %b il. ; %c 24 cm.
490 1   %x 2084-4689 ; %a Kwartalnik Naukowy Uczelni Vistula, %v nr 2 (44)/2015 kwiecień-czerwiec
500     %a Yilmaz R, Bulut F.M.: The Effect of Human Resources Management on Organisational Performance
Jagiełło E.M.: Wartości w firmie jako źródło  przewagi konkurencyjnej w niestabilnych czasach 
Dąbkowski A.: Innowacyjne metody w procesach wykupu przedsiębiorstw 
Chrzanowski A.R., Gałażewska I.: Relacje strategii informacyjnej i strategii biznesu w przedsiębiorstwie 
Bernat R.: Prawnik zagraniczny jako pełnomocnik na rozprawie w postępowaniu podatkowym 
Byszewska – Dawidek M.: Ekonomiczna sytuacja biur podróży na rynku polskim w latach 2006–2012 
Aslan D.H, Celiktas O.K.: The Relationship of Turkey with Armenia 
Płaczek S.: Zastosowanie teorii systemów hierarchicznych do analizy sztucznych sieci neuronowych
504     %a Bibliografia przy rozdz.
650   9 %a Human Resources Management
650   9 %a HRM
650   9 %a Przewaga konkurencyjna
650   9 %a Wykup przedsiębiorstwa
650   9 %a Strategia informacyjna
650   9 %a Strategia biznesowa
650   9 %a Prawnik zagraniczny
650   9 %a Biuro podróży
650   9 %a Systemy hierarchiczne
650   9 %a Sztuczne sieci neuronowe
700 1   %a Fazlagić, Jan.
830   0 %a Kwartalnik Naukowy Uczelni Vistula %x 2084-4689 ; %v nr 2 (44)/2015 kwiecień-czerwiec
856 4 0 %u https://prolib.chorzow.wsb.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/wo_ropis.p?IDRek=3683100138693 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
999     %b prolib (08/06/2020) %y 2015 %c pwegrzyn (15/06/2020 ; 830) %c prolib (15/06/2020 ; 830) 


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
Wypożyczalnia W 17.A
Nr inwentarza :
851 36530
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies