Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Zastosowanie metod sztucznej inteligencji w inżynierii produkcji

Tytuł pełny :
Zastosowanie metod sztucznej inteligencji w inżynierii produkcji
Autorzy :
Knosala, Ryszard
Wydawca :
Warszawa Wydawnictwo Naukowo-Techniczne
Rok wydania :
2002
Opis fizyczny :
454, [4] s. 25 cm
ISBN :
8320427673
Temat :
Inżynieria produkcji
Sztuczna inteligencja
Systemy eksperckie
Sieci neuronowe
Sieci semantyczne
Koszty produkcji
Algorytm genetyczny
Zarządzanie produkcją
Książka
LDR     00961nam#a2200289#i#4500
001     3683100138465
003     CHORZ WSB
005     20200609000617.6
008     140303s2002####pl#||||gr||||#00|#0#pol#d
020     %a 8320427673
035     %a (CHO)51744
040     %a WSB_Cho %c WSB_Cho %e PNN
100 1   %a Knosala, Ryszard
245 1 0 %a Zastosowanie metod sztucznej inteligencji w inżynierii produkcji
260 #   %a Warszawa %b Wydawnictwo Naukowo-Techniczne %c 2002
300     %a 454, [4] s. %c 25 cm
650   9 %a Inżynieria produkcji
650   9 %a Sztuczna inteligencja
650   9 %a Systemy eksperckie
650   9 %a Sieci neuronowe
650   9 %a Sieci semantyczne
650   9 %a Koszty produkcji
650   9 %a Algorytm genetyczny
650   9 %a Zarządzanie produkcją
856 4 0 %u https://prolib.chorzow.wsb.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/wo_ropis.p?IDRek=3683100138465 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a 83-204-2767-3
999     %b prolib (08/06/2020) %y 2002 


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
Wypożyczalnia W 22.A
Nr inwentarza :
851 26125
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies