Information

Dear user, the application need JavaScript support. Please enable JavaScript in your browser.

You are browsing as a GUEST
Title of the item:

Narzędzia i procedury zarządzania zasobami ludzkimi : analiza socjologiczna

Full title :
Narzędzia i procedury zarządzania zasobami ludzkimi : analiza socjologiczna / pod red. Krzysztofa T. Koneckiego, Beaty Pawłowskiej, Dominiki Byczkowskiej-Owczarek
Authors :
Konecki, Krzysztof
Pawłowska, Beata
Byczkowska-Owczarek, Dominika
Publisher :
Łódź: Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
Publication Year :
2014
Physical description :
200 s. : il. ; 24 cm
ISBN :
9788379692064
Subject :
Zarządzanie zasobami ludzkimi
Studia przypadków
Kultura organizacyjna
Polityka personalna
Books
LDR     01150nam#a2200277#i#4500
001     3683100138309
003     CHORZ WSB
005     20200711200158.5
008     150716s2014####xxu|||||#||||#00|#0#eng#d
020     %a 9788379692064
035     %a (CHO)71829
040     %a WSB_CHO %b pol %c WSB_CHO %e PNN
041 1 # %a pol %h pol
245 0 0 %a Narzędzia i procedury zarządzania zasobami ludzkimi : %b analiza socjologiczna / %c pod red. Krzysztofa T. Koneckiego, Beaty Pawłowskiej, Dominiki Byczkowskiej-Owczarek.
260 #   %a Łódź: %b Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, %c 2014.
300     %a 200 s. : %b il. ; %c 24 cm.
650   9 %a Zarządzanie zasobami ludzkimi
650   9 %a Studia przypadków
650   9 %a Kultura organizacyjna
650   9 %a Polityka personalna
700 1   %a Konecki, Krzysztof
700 1   %a Pawłowska, Beata
700 1   %a Byczkowska-Owczarek, Dominika.
856 4 0 %u https://prolib.chorzow.wsb.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/wo_ropis.p?IDRek=3683100138309 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a 978-83-7969-206-4
999     %b prolib (08/06/2020) %y 2014 %c prolib (29/06/2020 ; 700) %c pwegrzyn (11/07/2020 ; 700) %c prolib (11/07/2020 ; 700) 


Loanable items

Location :
Wypożyczalnia W 10.C
Inventory number :
851 35386
List of possible branches and departments :
Show list

We use cookies to help identify your computer so we can tailor your user experience, track shopping basket contents and remember where you are in the order process