Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Najlepsze praktyki zarządzania zasobami ludzkimi w Polsce : czwarty zestaw studiów przypadków

Tytuł pełny :
Najlepsze praktyki zarządzania zasobami ludzkimi w Polsce : czwarty zestaw studiów przypadków / [red. Pocztowski Aleksy]
Autorzy :
Pocztowski, Aleksy
Wydawca :
Kraków Oficyna Ekonomiczna
Rok wydania :
2005
Opis fizyczny :
143s. 24 cm
ISBN :
8389355663
Temat :
Zarządzanie zasobami ludzkimi
Przykłady firm
Książka
LDR     00891nam#a2200229#i#4500
001     3683100137372
003     CHORZ WSB
005     20200702200417.6
008     140303s2005####pl#||||gr||||#00|#0#pol#d
020     %a 8389355663
035     %a (CHO)64954
040     %a WSB_Cho %c WSB_Cho %e PNN
100 1   %a Pocztowski, Aleksy.
245 1 0 %a Najlepsze praktyki zarządzania zasobami ludzkimi w Polsce %b : czwarty zestaw studiów przypadków / %c [red. Pocztowski Aleksy]
260 #   %a Kraków %b Oficyna Ekonomiczna %c 2005
300     %a 143s. %c 24 cm
650   9 %a Zarządzanie zasobami ludzkimi
650   9 %a Przykłady firm
700 1   %a Pocztowski, Aleksy.
856 4 0 %u https://prolib.chorzow.wsb.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/wo_ropis.p?IDRek=3683100137372 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a 83-89355-66-3
999     %b prolib (08/06/2020) %y 2005 %c pwegrzyn (02/07/2020 ; 700) %c prolib (02/07/2020 ; 700) 


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
Wypożyczalnia W 10.C
Nr inwentarza :
851 12932
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Położenie :
Wypożyczalnia W 10.C
Nr inwentarza :
851 13121
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies