Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Kształcenie dziennikarzy w Polsce : opinie i oczekiwania środowiska naukowo-dydaktycznego

Tytuł pełny :
Kształcenie dziennikarzy w Polsce : opinie i oczekiwania środowiska naukowo-dydaktycznego / [[I In.]]
Autorzy :
Gawroński, Sławomir
[I, In.]
Wydawca :
Rzeszów Wydawnictwo Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania
Rok wydania :
2009
Opis fizyczny :
151 s. : tab., wykr. 24 cm
ISBN :
9788360583470
Temat :
Dziennikarstwo
Komunikacja społeczna
Studia dziennikarskie
Kształcenie praktyczne
Dziennikarz
Książka
LDR     00962nam#a2200265#i#4500
001     3683100137121
003     CHORZ WSB
005     20200609000600.5
008     140303s2009####pl#||||gr||||#00|#0#pol#d
020     %a 9788360583470
035     %a (CHO)53087
040     %a WSB_Cho %c WSB_Cho %e PNN
100 1   %a Gawroński, Sławomir
245 1 0 %a Kształcenie dziennikarzy w Polsce %b : opinie i oczekiwania środowiska naukowo-dydaktycznego / %c [[I In.]]
260 #   %a Rzeszów %b Wydawnictwo Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania %c 2009
300     %a 151 s. : tab., wykr. %c 24 cm
650   9 %a Dziennikarstwo
650   9 %a Komunikacja społeczna
650   9 %a Studia dziennikarskie
650   9 %a Kształcenie praktyczne
650   9 %a Dziennikarz
700 1   %a [I, In.]
856 4 0 %u https://prolib.chorzow.wsb.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/wo_ropis.p?IDRek=3683100137121 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a 978-83-60583-47-0
999     %b prolib (08/06/2020) %y 2009 


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
Wypożyczalnia W 02.E
Nr inwentarza :
851 27587
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies