Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Markowa obsługa klientów : nowe źródło przewagi nad konkurencją

Tytuł pełny :
Markowa obsługa klientów : nowe źródło przewagi nad konkurencją / [Stewart Paul, przeł. Stelmach Anna, przeł. Stelmach Anna]
Autorzy :
Barlow, Janelle
Stewart, Paul
Stelmach, Anna
Wydawca :
Warszawa Wolters Kluwer Polska
Rok wydania :
2010
Opis fizyczny :
236 s. 24 cm
ISBN :
9788376015750
Temat :
Markowa obsługa klienta
Marka
Marketing szeptany
Obsługa klienta
Marketing partnerski
Książka
LDR     00965nam#a2200277#i#4500
001     3683100135285
003     CHORZ WSB
005     20200609000538.5
008     140303s2010####pl#||||gr||||#00|#0#pol#d
020     %a 9788376015750
035     %a (CHO)53257
040     %a WSB_Cho %c WSB_Cho %e PNN
100 1   %a Barlow, Janelle
245 1 0 %a Markowa obsługa klientów %b : nowe źródło przewagi nad konkurencją / %c [Stewart Paul, przeł. Stelmach Anna, przeł. Stelmach Anna]
260 #   %a Warszawa %b Wolters Kluwer Polska %c 2010
300     %a 236 s. %c 24 cm
650   9 %a Markowa obsługa klienta
650   9 %a Marka
650   9 %a Marketing szeptany
650   9 %a Obsługa klienta
650   9 %a Marketing partnerski
700 1   %a Stewart, Paul
700 1   %a Stelmach, Anna
856 4 0 %u https://prolib.chorzow.wsb.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/wo_ropis.p?IDRek=3683100135285 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a 978-83-7601-575-0
999     %b prolib (08/06/2020) %y 2010 


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
Wypożyczalnia W 11.0
Nr inwentarza :
851 27762
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies